Bio-Manó - Bioélelmiszer és táplálék kiegészítő webáruház

Biobolt Budapest Bio-Manó - Bioélelmiszer és táplálék kiegészítő webáruház

Biobolt Budapest XV. kerületben. Szeretne egészségesebben élni? Kipróbálna bio-élelmiszereket? Szeretne testi, lelki kényeztetésben részesülni? Ön a legjobb helyen jár! Webáruházunkban széles választékban kaphatók bioélelmiszerek, táplálék kiegészítők és vitaminok, valamint érdekes leírásokat olvashat a biovilág különlegességeiről. Üzletünk a Pólus Centerben található, ahol nagy választékban kaphatók gabonafélék, italok, teák, olajok, ecetek, valamint ásványi anyagok és vitaminok. Mindezeket innen is kényelmesen beszerezheti! Nincs más feladata, mint végigböngészni színes kínálatunkat, majd regisztrálni a megrendeléshez. Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő termékeket lehetőséget kínálunk, hogy csomagját személyesen boltunkban vagy futárral kézbesített módon is átvehesse.

Boltunkban lehetőséget kínálunk különböző szolgáltatások igénybevételére, többek között a jádeköves masszázságy használatára, biorezonancia állapotfelmérésre és harmonizálásra, valamint tápanyagszint mérésre a megfelelő táplálék-kiegészítő kiválasztásával.
Kényelmes és hangulatos környezetben lazíthatja el magát, és testi, lelki felüdülésben lehet része. Egészséges kezeléssel minden gyógyulni vágyónak szakképzett ellátást biztosítunk.

Manapság sokan használjuk a szót, hogy "Bio", de igazából nem sokan tudjuk, hogy mit is jelent valójában. Ahhoz, hogy tájékozottabbak lehessünk és megértsük, tekintsünk egy kicsit a dolgok mögé. A "Bio" az ökológiai gazdálkodás egyik ága, melynek lényege, hogy vegyszer mentes, környezet kímélő módon egészséges és értékes terméket állítsanak elő. Az ily módon megtermelt növényeket ill. tenyésztett állatokat illetjük a "Bio" szóval, és az ezekből előállított élelmiszereket nevezzük bioélelmiszereknek. A "bioélelmiszerek" fogyasztása révén nem csak megőrizzük egészségünket, hanem erősítjük immunrendszerünket, megóvjuk szervezetünket a káros anyagoktól.

Telefon: 
+36 4 549 9079

Helyszín

Szentmihályi út 131.
Budapest 1152
Magyarország
47° 33' 1.5804" N, 19° 8' 14.2656" E
Még nincs értékelve

Biobolt IV. kerület

Biobolt VI. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit
Üzenetküldés

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136812/2018

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek