Biobolt

Biobolt Budapest Biobolt

Biobolt Budapest XIII. kerületben. A webáruház, egészség portál célja a test, a lélek és a szellem egészséges táplálása. Minden megtalálható ami az egészséges élethez szükséges: a paradicsompürétől a hordozókendőn át a vízszűrőkig. Sok egyedülálló, jó minőségű magyar termék, megbízható hazai gyártóktól.

Bioboltunkban amellett, hogy nekünk nagyon fontos a bioélelmiszer árusítása, terjesztése, rengeteg reform, környezet- és szervezetkímélő termék került kínálatunkba, amit folyamatosan bővítünk. Biobolt vagy egészségbolt így talán találóbb a megnevezés. Nagy hangsúlyt fektetünk továbbá, és tervezzük a jövőben is, a hazai gyártók és a magyar vállalatok támogatását. Hiszünk a magyar termékek erejében. Kiváló példa a Huminiqum készítmény, a magyar és elérhető árú Nandu hordozókendő, valamint a Monapel mosható pelenka melyek budapesti bioboltunk termékei között is megtalálható.

Miért nem vagyunk egy átlagos biobolt Budapesten? Kiderül, ha ellátogat biobolt oldalunkra! Nem csak bio élelmiszer kapható. Nézzen körül Nálunk! Szállítunk rendezvényekre egészséges élelmiszereket, vállalkozások számára is rendszeresen szállítunk. Hasznos tanácsokkal látjuk el a rendelést megelőzően az igények és a lehetőségek mentén.

Biobolt szolgáltatásaink: Bio és natúr élelmiszerek, vegyszermentes higiénés termékek, Baba – Mama termékek, Vitaminok, táplálékkiegészítők, Könyvek és filmek, Alvó-, gyógy-, és meditációs párnák, Bio és natúr ajándékcsomagok minden alkalomra.

Az egészséges élethez a munkánk és kikapcsolódás során is jogunk van, melyhez nagyszerű lehetőséget nyújtanak alábbi szolgáltatásaink: Rendezvények támogatása egészséges, tartós élelmiszerekkel és egyéb kiegészítőkkel, tanácsadással, szállítással. Munkatársi egészségcsomag, tanácsadás, rendszeres szállítással. Vállalati öko tisztító csomag összeállítása, kiszállítása. Öko háztartási tisztítócsomag összeállítása, kiszállítása.

Bioboltunk budapesti személyes átvevőhellyel rendelkezünk a 13. kerületben, a Lehel téri kék metró megállótól pár lépésre.

Telefon: 
+36 4 917 775

Helyszín

Ipoly u. 26/b.
Budapest 1133
Magyarország
47° 31' 8.6952" N, 19° 3' 34.0236" E
Még nincs értékelve

Biobolt IV. kerület

Biobolt VI. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit
Üzenetküldés

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136812/2018

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek