BioVitalitás

Biobolt Budapest BioVitalitás

Biobolt Budapest IV. kerületben. 2010 januárjában nyitottunk üzletünket, Újpest szívében. Hisszük azt, hogy" azok vagyunk amit megeszünk", mint ahogy az ősi mondás tartja. Mai világunkban sajnos nagyon sok méreganyaggal találkozunk. Ez egyrészt a levegőből, másrészt a vízből, de túlnyomórészt a táplálkozásunk során kerül belénk. A méreganyagok eltávolításához célszerű méregtelenítő kúrába kezdenünk.

Az igazi megoldás azonban egy valódi reformkonyha bevezetése lehet, mely az egészséges táplálkozás talaján nyugszik. A reformtáplálkozással ma már nagyon sok bolt , üzlet foglalkozik. Egészségünk a legfőbb kincsünk, figyeljünk oda rá, míg birtokoljuk! Ehhez nyújt segítséget lelkes csaptunk. Választékunkból a teljesség igénye nélkül: Bio reform élelmiszerek, gyógyteák, vitaminok, lúgos vizek. Diétás készítmények: cukorbetegek, lisztérzékeny candida betegek részére, ökö tisztítószerek. Bőséges választékot és alacsony árakat biztosítunk.

A vitaminok szervezetünk katalizátorai. Erősítik az ellenálló-képességünket, segítik a betegségek kivédését, és legyőzését, javítják a sejtjeink működését. Szervezetünk szinte minden folyamatában szerepük van. Részt vesznek az anyagcserében, befolyásolják az energiafelhasználásunkat, szerepük van az észlelésben, érzékelésben, emésztésben, a hormon-háztartás egyensúlyában, az izmok működésében, egyszóval mindenben.

A vitamin szükséglet egyénenként különböző lehet. Befolyásolják az étkezési szokások, az életkor, a napi végzett munka, a fizikai-, és pszichés terhelés, az életkörülmények, a lakóhely, az éghajlat, a levegő tisztasága, a domborzat, a megbetegedések és még sok más. Az elfogyasztott zöldségek, gyümölcsök, és egyéb élelmiszerek, mint amilyen a máj, bizonyos húsok, és belsőségek, természetes vitamin-, és ásványi anyag-források, azonban csak ritkán fedezik a szervezet tényleges vitamin szükségletét.

Éppen ezért ajánlatos az egészséges és tartalmas étrendünket vitamin, és ásványi anyag tartalmú készítményekkel kiegészíteni, értékesebbé tenni.

Telefon: 
+36 2 310 657

Helyszín

Kemény Gusztáv u. 6. F/5.
Budapest 1042
Magyarország
47° 33' 41.5404" N, 19° 5' 13.1856" E
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Biobolt IV. kerület

Biobolt VI. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit
Üzenetküldés

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136812/2018

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek