Dr. Fitokup Kft.

Biobolt Budapest Dr. Fitokup Kft.

Biobolt Budapest XIV. kerületben. 1983-ban találkoztam először a homoktövissel amikor a Compack kutatás-fejlesztési osztályát vezettem, éppen az űrhajósoknak szánt élelmiszerek tanulmányozásával voltunk elfoglalva.

Pár hónap múlva már azon vettem észre magamat, hogy lázasan keresgetem hol lehet ezt a páratlan értékű növényt Magyarországon fellelni. Hamar rájöttem, hogy kis honunkban még csak nem is hallottak róla, nem hogy üzleti forgalomban kapható, beszerezhető lenne!? Mindez valóban lehetséges? Gondoltam ezeket a kutatási anyagokat és ezt a természet által adományozott csodát meg kell osztani többi embertársammal is.
Ezt követően 1989-ben elindítottam magánvállalkozásomat, mely kezdetben csak egy termékre a homoktövis húsolajra épült. A terméknek még nem volt igazi gyártó-bázis háttere, kísérletként indult. Emlékszem, hogy a homoktövis bogyók zsákokban álltak a lakás -raktárhelységül szolgáló - egyik szobájában. A gyümölcs illata nem volt igazán étvágygerjesztő, sőtt...!!!

Néhány év múlva a fogyasztók és a kedvező visszajelzések megerősítettek abban, hogy érdemes a homoktövissel KOMOLYAN foglalkozni. Itt szeretném megköszönni azt a rengeteg fogyasztói levelet, pozitív visszajelzést, amely a homoktövissel kapcsolatos munkám (tevékenységem) során érkezett.

Nos hogy mitől is olyan csodálatos ez a homoktövis? - erre kaphatnak választ weboldalunkon.

"Újjászületés" Homoktövis lésűrítmény, "Újjászületés" Homoktövislésűritmény + Pirosszőlőhéjkivonattal, Homoktövis instant gyümölcstea, Homoktövis húsolaj, Homoktövis tabletta, Homoktövis húsolaj kapszula, Homoktövisbogyó kivonat, Homoktövisbogyó rágótabletta, Homoktövis magolaj, Homoktövis magolaj kapszula, Instant teák, Fekete áfonya - fekete szeder instant tea, Kökény instant tea, Vörös áfonya instant tea, Fekete berkenye instant tea, Feketeribizli instant gyümölcstea, Egyéb készítmények, Flavonax, Csicsóka tabletta

Telefon: 
+36 3 632 244

Helyszín

Thököly út 117.
Budapest 1146
Magyarország
47° 30' 48.798" N, 19° 6' 8.19" E
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Biobolt IV. kerület

Biobolt VI. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit
Üzenetküldés

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136812/2018

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek