ÉDEN Biobolt

Biobolt Budapest ÉDEN Biobolt

Biobolt Budapest VIII. kerületben. A bolt 2001. augusztusában nyílt, közel a belvároshoz, azzal a céllal, hogy a város forgatagában békés szigetként sok embernek segítsünk a testi-lelki-szellemi feltöltődés mellett a vegetáriánus táplálkozás terén, mindezt saját személyes tapasztalatunkból és természetesen megfelelő árukészlettel. Jelenlegi széles árukészletünk mellett, a vásárlók igényeinek megfelelően bővítjük kínálatunkat, az őstermelők megtalálásával pedig igyekszünk alacsonyan tartani árainkat. Ha elfogy valami, hamar pótoljuk.

A kapható termékek 6 nagy csoportra oszthatók: ételek és italok, táplálékkiegészítők és gyógyászati termékek, füstölők, könyvek, környezetbarát háztartási tisztítószerek valamint gépek, eszközök. Az ételek és italok nem tartalmaznak se tejet, se tejterméket, se tojást.

Boltunkban különböző speciális diétákon lévő emberek is megtalálhatják a nekik való élelmiszert: lisztérzékenyeknek gluténmentes késztermékeket és alapanyagokat, tejérzékenyek laktózmentes termékek sokaságát, cukorbetegek teljesőrlésű, cukormentes sütiket és egyéb finomságokat kínálunk.

Vidékre (igény szerint Budapestre is) árut a Trans-o-Flex futárszolgálattal küldünk (1320 Ft) vagy postán előreutalás után, a mindenkori aktuális postai díjszabás szerint.

Webáruházat nyitottunk a www.edenbio.superwebaruhaz.hu címen. Termékeinket folyamatosan töltjük fel, hogy kényelmesebben megrendelhesse amit szeretne.

Telefon: 
+36 2 518 126

Helyszín

Baross u. 59.
Budapest 1082
Magyarország
47° 29' 22.3512" N, 19° 4' 20.3412" E
Értékelés: Nincs Átlag: 4.6 (10 szavazat)

Biobolt IV. kerület

Biobolt VI. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit
Üzenetküldés

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136812/2018

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek