Élj Magyarország Kft. Biobolt

biobolt Budapeste - Élj Magyarország Kft. Biobolt

Az élj.hu, egy bio webáruház és egészség portál. Egy online biobolt, biobolt Budapesti személyes átvevőhellyel. Amellett, hogy nekünk nagyon fontos a bioélelmiszer árusítása, terjesztése, rengeteg reform, környezet- és szervezetkímélő termék került kínálatunkba, amit folyamatosan bővítünk. Az egészségbolt így találóbb megnevezés. Nagy hangsúlyt fektetünk továbbá, és tervezzük a jövőben is, a hazai gyártók és a magyar vállalatok támogatására, hiszünk a magyar termékek erejében. Kiváló példa a Huminiqum készítmény, a magyar és elérhető árú Nandu hordozókendő, valamint a Monapel mosható pelenka. Ez nem egy átlagos biobolt Budapesten! Nem csak bio élelmiszer kapható. Nézzen körül Nálunk!
Az élj.hu biobolt, egészségbolt, webáruház, és egészség portál célja a test, a lélek és a szellem egészséges táplálása. Minden megtalálható ami az egészséges élethez szükséges legyen az bioélelmiszer vagy bármilyen más termék: a paradicsompürétől a hordozókendőn át a víztisztítókig. Sok egyedülálló, jó minőségű magyar termék, megbízható hazai gyártóktól is.

A biobolt Budapesten személyes átvevőhellyel rendelkezik a 13. kerületben, a Lehel téri kék metró megállótól pár lépésre, így még olcsóbban juthat bioélelmiszer vagy egészségbolt termékekhez.
Szolgáltatásaink:
- Bioélelmiszer, natúr élelmiszer, vegyszermentes higiénés termékek forgalmazása
- Baba – Mama termékek
- Vitaminok, táplálékkiegészítők
- Könyvek és filmek
- Alvó-, gyógy-, és meditációs párnák
- Bio és natúr ajándékcsomagok minden alkalomra
- Rendezvények támogatása egészséges, tartós élelmiszerekkel, tanácsadással, szállítással
- Munkatársi egészségcsomag, tanácsadás, rendszeres szállítással
- Vállalati öko tisztító csomag összeállítása, kiszállítása
- Öko háztartási tisztítócsomag összeállítása, kiszállítása
Kedvenc bioélelmiszer és kiemelt termékeink:
Yannoh kávé: a makrobiotikus, gabonakonyhát vezetők elsődleges kedvence a Yannoh kávék. Ez az egyedülálló gabonakávé különlegesség instant és filteres verzióban, többféle kiszerelésben kapható, így mindenkit levesz a lábáról. Mi minden reggel Yannoh kávéval indítjuk a napot.
Sana - India titka: India csodálatos gyógynövényeiből készültek a Sana ayurvédikus kapszulái. Az élet minden testi nehézségére nyújtanak gyógyírt. Legnépszerűbb kapszulái eddig a női test és lélek számára készült Satawari, az agyi működés serkentésére a Brahmi és a zsírégető Vilayati Imli voltak.
Huminiqum készítmények: Egy csodálatos huminsav alapú termékcsalád, kapszulás és szirupos kivitelben. A jótékony hatásait nehéz lenne felsorolni, annyi van belőlük. Aki nem hiszi járjon utána! Ki kell próbálni!
Nandu megkötős és karikás hordozókendőket, Monapel mosható textilpelenkákat valamint a Baboo szoptatós párnákat meleg szívvel ajánljuk a természetességre odafigyelő kisgyermekes családoknak. Mind egy gyártó termékei, akik magyar családanyákat foglalkoztatnak, segítve ezzel őket. Valamint olyan áron sikerül értékesíteni termékeiket, amivel mindenki számára elérhető váltak. Nagy rajongóik vagyunk, mi is mint kisgyermekes család.

Kapcsolattartó email címe: 
Telefon: 
+36 30 491 7775

Helyszín

Budapest, Ipoly utca 26/b.
Budapest 1133
Magyarország
47° 31' 8.6556" N, 19° 3' 34.002" E
Még nincs értékelve

Biobolt IV. kerület

Biobolt VI. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit
Üzenetküldés

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136812/2018

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek