Herbatop

Biobolt Budapest Herbatop

Biobolt Budapest XIII. kerületben. Boltunkat azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy kielégítsük mindazok igényeit, akik számára fontos a természetes forrásokból és alapanyagokból származó készítmények, étrend-kiegészítők alkalmazása.

Ma már egyre nő a kereslet az ilyen termékek iránt, mert mindenki vágyik arra, hogy egészségét megőrizze, vagy pedig azon javítson a lehetőségekhez képest. Mindennapjainkban állandóan érnek bennünket olyan káros környezeti hatások, amik elől senki sem tud kitérni. A hajszolt életmód és sok más káros civilizációs hatás állandóan rombolja egészségünket és közérzetünket.

A növények világa a legváltozatosabb formákban készen kínálja számunkra azokat a természet alkotta anyagokat, melyek segítségünkre lehetnek egészségünk és közérzetünk helyreállításában. Ezeket felismerve ma már egyre több vállalkozás dolgozza fel ezeket a természetes anyagokat, és teszi számunkra hozzáférhetővé. Üzleti vállalkozásunk ezekhez kapcsolódva igyekszik az Önök számára is biztos és megfelelő beszerzési forrást nyújtani az értékes hatású természetes agyagok széles körében. Ezek lehetnek gyógynövények, növényi kivonatok, táplálék-kiegészítők, vitaminok, immunerősítő termékek, továbbá kozmetikumok és testápoló készítmények. Sportolók és testépítők speciális igényeire is tudunk természetes alapú készítményeket kínálni étrend-kiegészítők formájában.

Állatgyógyászat, Antioxidánsok, Ásványi anyagok, Dohányzás ellen, Egyéb termékek, Elixírek-Italok-Gyógyvizek, Emésztést serkentők, Energy termékcsalád, Esszenciális zsírsavak, Férfiaknak-hölgyeknek, Fűszerek, Gombakészítmények, Gyógy-és biokozmetikumok, Immunterápia, Ízületek védelme, Méregtelenítés, Növényi kivonatok, Olajok és kivonatok, Pre- és probiotikumok, Reformélelmiszerek, Teák, Vércukorszint csökkentők, Vitaminok, Zsírégetők

Kapcsolattartó email címe: 
Telefon: 
+36 30 437 8845

Helyszín

Tátra u. 12/B.
Budapest 1136
Magyarország
47° 30' 51.4224" N, 19° 3' 3.8232" E
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Biobolt IV. kerület

Biobolt VI. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit
Üzenetküldés

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136812/2018

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek