Király Gyógynövénytár

Bioboltunk a Király Gyógynövénytár Budapest 12. kerületben.

Nyitvatartás Hétfő-Péntek 10:00-19:00

Termék kínálatunk az egészség megőrzéséhez ill. helyreállításához szükséges termékek széles körét öleli fel. Természetesen rendelkezünk a gyógynövények legkülönbözőbb fajtáival, megtalálhatóak kínálatunkban a vitaminok, étrendkiegészítők és ami legfontosabb szakképzett eladóink folyamatosan segítséget nyújtanak a termékek közti eligazodásban.
Megtalálhatóak nálunk ezen kívül a bio élelmiszerek az alapanyagoktól a kész termékekig. A bio- és natur kozmetikumok a testápolótól az arcápoláson át a hajfestékekig.

Üzletünk egészségkártya elfogadóhely és lehetőség van bankkártyával történő fizetésre.Egészségpénztári partnereink: AXA-, OTP-, MKB-,K&H-, Tempo-, Vasutas-, ADOSZT-, Honvéd-, Patika-,Vitamin Egészségpénztárak.
És akinek nem áll módjában bennünket személyesen felkereni azok számára megnyitottuk webáruházunkat ahol még az üzletben található áraknál is kedvezőbb áron és plusz akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat.

Természetesen, mód van a webshopban megrendelt áruk személyes átvételére is.

Kapcsolattartó email címe: 
Telefon: 
+36 20 217 3223

Helyszín

Márvány utca 50.
Budapest 1061
Magyarország
47° 29' 40.8084" N, 19° 1' 14.6316" E
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Biobolt IV. kerület

Biobolt VI. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit
Üzenetküldés

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136812/2018

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek