Lótusz Biobolt&ÖkoCafe

Szaküzletünk széles kínálatával és szolgáltatásaival várja az érdeklődőket. Számunkra elsődleges fontosságú a minőségi anyagok használata és a korszerű módszerek alkalmazása. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáinkhoz bármikor fordulhat kérdéseivel, hiszen minden vásárló, megrendelő fontos számunkra.

2012. januárjában nyitottuk meg üzetünket az Eurocenter Óbuda Bevásárlóközpont földszintjén. Az azóta eltelt öt év bizonyította, hogy igény van arra amit és ahogyan csinálunk. Mostanra kinőttük a remdelkezésünkre álló teret, és a megnövekedett igényekhez alkalmazkodva úgy döntöttünk, nagyobb helyre, szélesebb választékra van szükség! Engedve a kihívásnak, új helyet kerestünk és találtunk is: a Buda Entertrainment & Gastro (volt Új Udvar) földszintjén vagyunk megtalálhatóak, majd kétszer akkora területen. Kínálatunk nem csak új termékekkel bővült, hanem megalkottuk Öko Kávézónkat is, ahol bio arabacia fair trade kávéval kínáljuk a kávézás szerelmeseit. Természetesen bio tejjel, az arra érzékenyeknek pedig rizstej, mandulatej, rizstejszínhab áll rendelkezésére.

Olvass tovább: http://www.lotuszbiobolt.com/rolunk/

Kapcsolattartó email címe: 
Telefon: 
+36 30 620 4654

Helyszín

Bécsi út 35-44
Budapest 1036
Magyarország
47° 31' 43.968" N, 19° 2' 15.3636" E
Még nincs értékelve

Biobolt IV. kerület

Biobolt VI. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit
Üzenetküldés

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136812/2018

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek