Fogyókúra

Lúgosító ital recept

Lúgosító ital recept

Lúgosító ital: mossunk meg egy kevés zöldséget, például zellert, sárgarépát, burgonyát, édesköményt vagy cukkinit. Daraboljuk fel, majd mintegy tíz percig főzzük lobogó vízben. Ezután vegyük le az edényt a tűzről és hagyjuk egy éjszakán át a vízben a zöldséget. Reggel a zöldséglét melegítsük iható hőmérsékletűre, és éhgyomorra igyuk meg. Az ideális mennyiség negyed liter. Igaz, hogy nem a legjobb az íze, de az elsavasodott test számára igazi áldást jelent.

Anyagcsere gyorsítása

Anyagcsere gyorsítása

A pirospaprika sok egészséges kötött C-vitamint tartalmaz, a kurkuma (sárga gyömbér) színe curcumin-tartalmáról árulkodik, amely az indiai borssal és annak hatóanyagával, a piperinnel együtt egy egészségünk szempontjából döntő fontosságú mitokondriumjavító anyagot jelent. A mitokondriumok azok a sejterőművek, amelyek működését serkentenünk kell annak érdekében, hogy anyagcserénket magas, súlyunkat pedig alacsony szinten tartsuk.

Paradicsomlével a rák ellen

Paradicsomlével a rák ellen

A legjobb likopén forrás, a paradicsom esetében a feldolgozás szabadítja fel ezt a kiváló rákellenes (különösen prosztatadaganatok megelőzésére alkalmas) karotinoidot. Ezért a paradicsomlé és a sűrített paradicsom jóval több likopént tartalmaz, mint a nyers. Ráadásul a likopén a szervezetünkben akkor szívódik fel a legjobban, ha a paradicsomot valamilyen zsiradékkal, például olivaolajjal együtt fogyasztjuk.

Zöldek jöhetnek!

Zöldek jöhetnek!

Mindaz, ami zöld, szabadon fogyasztható, így például bőséges adagokban kerülhet a tányérra fejes saláta, brokkoli, kelkáposzta, kelbimbó, zöldbab, és így tovább.

Méregtelenítés káposztafélékkel

Méregtelenítés káposztafélékkel

A káposztafélék családjának tagjai – köztük a brokkoli, a kelkáposzta és a kelbimbó – nagyon gazdagok szulforafánban, amely létfontosságú ahhoz, hogy a máj nem mérgező, a szervezetből eltávolítható salakanyagokká alakíthassa a toxinokat.

A 90 napos diéta

A 90 napos diéta

Ez a fogyókúra megváltoztatja a szervezet működését, így garantálja, hogy súlyunk nem növekszik újra. A négynapos szakaszokból álló diéta során protein, keményítő, szénhidrát és gyümölcsnapok váltakoznak. A sorrendet nem szabad megváltoztatni. Fontos, hogy az étrendben semmit sem szabad átugorni. A diéta alatt havonta egyszer víznapot kell tartani, amely a gyümölcsnap után következik. Ekkor egész nap csak vizet fogyaszthatunk, majd a proteinnappal folytatjuk. Kávét és teát bármennyit ihatunk, de szigorúan tej és cukor nélkül.

A Dukan diéta az új őrület

A Dukan diéta az új őrület

Azon senki sem csodálkozik, hogy még mindig van aktualitása az újabb és újabb diéta őrületeknek. Most a legújabb őrület a Dukan diéta.

Ez a fehérje alapú étrend a francia orvos Pierre Dukan nevéhez fűződik. Könyve eddig több mint 10 millió példányban kelt el világszerte. A könyvet 14 nyelvre fordították le és 32 országban jelent meg.

Biobolt IV. kerület

Biobolt VI. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit
Üzenetküldés

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136812/2018

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek