A Dukan diéta az új őrület

A Dukan diéta az új őrület

Azon senki sem csodálkozik, hogy még mindig van aktualitása az újabb és újabb diéta őrületeknek. Most a legújabb őrület a Dukan diéta.

Ez a fehérje alapú étrend a francia orvos Pierre Dukan nevéhez fűződik. Könyve eddig több mint 10 millió példányban kelt el világszerte. A könyvet 14 nyelvre fordították le és 32 országban jelent meg.

A diéta első szakaszban csak fehérjét lehet enni. A második szakaszban már zöldségeket is lehet enni a fehérjék mellett. A harmadik szakaszban már naponta egyszer gyümölcsöt, napi két szelet teljes kiőrlésű kenyeret és hetente kétszer durumtésztát is lehet enni. Az utolsó, a negyedik szakasz a megtartásról szól.

Véleményünk szerint életmód változtatás nélkül egyik fogyókúra sem lehet sikeres.. Nem csak a 'kúra' ideje alatt kell étkezési szokásainkon változtatni, hanem utána is. Enélkül nincs tartós és mondjuk ki, végleges fogyás!

Biobolt IV. kerület

Biobolt VI. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit
Üzenetküldés

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136812/2018

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek