Biobolt VIII. kerület

Bio-Csemege

Biobolt Budapest Bio-Csemege

Biobolt Budapest VIII. kerületben. 2003 nyarán nyitottunk. Családi vállalkozásként működünk és arra törekszünk, hogy ezen kereteken belül tudjunk továbbra is kiszolgálni jelenlegi elégedett és majdani vevőinket. Megtalálhatóak vagyunk a szerdai újpesti 'Bio - piacon" és a szombati nagy piacon a MOM Művelődési Ház udvarán. Hetente kétszer - háromszor kapunk friss árut. Friss péksütemények kaphatóak hétfőn - szerdán - pénteken a Piszke Öko-bio Pékség széles választékából.

Kapcsolattartó email címe: 

ÉDEN Biobolt

Biobolt Budapest ÉDEN Biobolt

Biobolt Budapest VIII. kerületben. A bolt 2001. augusztusában nyílt, közel a belvároshoz, azzal a céllal, hogy a város forgatagában békés szigetként sok embernek segítsünk a testi-lelki-szellemi feltöltődés mellett a vegetáriánus táplálkozás terén, mindezt saját személyes tapasztalatunkból és természetesen megfelelő árukészlettel. Jelenlegi széles árukészletünk mellett, a vásárlók igényeinek megfelelően bővítjük kínálatunkat, az őstermelők megtalálásával pedig igyekszünk alacsonyan tartani árainkat. Ha elfogy valami, hamar pótoljuk.

Biobolt IV. kerület

Biobolt VI. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit
Üzenetküldés

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136812/2018

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek