Biobolt XII. kerület

Bio termékek, gluténmentes, laktózmentes élelmiszerek,vitaminok, teák, kézzel készített természetes szappanok

Bio termékek, gluténmentes, laktózmentes élelmiszerek,vitaminok, teák, kézzel ké

Több ezres termékkínálattal rendelkező bio webáruházunk megnyílt. Vitaminok, gyógytermékek, paleo, gluténmentes, laktózmentes és egyéb speciális diétát követőknek kifejlesztett termékek, kézzel készített természetes szappanok, bio kozmetikumok, különleges teák és mézek, lekvárok, gyógy, lúgos illetve deutériummentes vizek, baba-mama termékek óriási választékban kaphatók jó áron. Budapest egyes területein (V.,VI., VII., I., II., XII. kerületekben) ingyenes kiszállítással. Első és hűséges vásárlóinknak ajándék termékminta!

Kapcsolattartó email címe: 

Király Gyógynövénytár

Bioboltunk a Király Gyógynövénytár Budapest 12. kerületben.

Nyitvatartás Hétfő-Péntek 10:00-19:00

Termék kínálatunk az egészség megőrzéséhez ill. helyreállításához szükséges termékek széles körét öleli fel. Természetesen rendelkezünk a gyógynövények legkülönbözőbb fajtáival, megtalálhatóak kínálatunkban a vitaminok, étrendkiegészítők és ami legfontosabb szakképzett eladóink folyamatosan segítséget nyújtanak a termékek közti eligazodásban.

Kapcsolattartó email címe: 

Drive In Store

Biobolt Budapest Drive In Store

Biobolt Budapest XII. kerületben. A Drive In Áruházak Kft. kizárólag magyar tulajdonosok társulásával jött létre.

Azzal a céllal hoztuk létre ezt a vállalkozást, hogy egy új vásárlási szokást alakítsunk ki Magyarországon. Bár az internetes vásárlás már nem újdonság hazánkban, de a vásárlás lerövidítése igen!

Nekünk ugyanis fontos az Ön ideje! Fontos, hogy több időt tudjon tölteni családjával, hogy hódolni tudjon kedvenc időtöltésének, és hogy kedvező áron kapja meg akár a leghétköznapibb termékeket, akár a kulináris termékcsoportba tartozó élvezeti cikkeket.

Előnyeink:

Kapcsolattartó email címe: 

LYL FITOTÉKA-BIOHÁZ

Biobolt Budapest LYL FITOTÉKA-BIOHÁZ

Biobolt Budapest XII. kerületben. LYL SZAKIPARI KOZMETIKUMOK csak kozmetikusoknak: Lehúzható maszkok, aktív ampullák, Gyógynövényes alapgélek, Krémek, kozmetikumok otthoni használatra, BODY- testkezelő termékek

LAKOSSÁGI KOZMETIKUMOK az egész családnak: Apotheker natúrkozmetikumok, LYL lakossági natúrkozmetikumok

Biobolt IV. kerület

Biobolt VI. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit
Üzenetküldés

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136812/2018

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek