Méregtelenítés fontossága

Méregtelenítés fontossága

A méregtelenítés, azaz tisztítókúra, azért szükséges, mert életünk során sok mérgező anyag (ételből, italból, levegőből) halmozódik fel a szervezetünkben, amelyek lelassítják a máj tisztító funkcióját, és a vérbe is felszívódnak.

Lelassul a metabolizmusunk, ezért lesz narancs/ráncos/pattanásos a bőrünk, ezért rákosodnak el a sejtjeink. Így a májunkat is rendszeres ápolnunk kell, ugyanúgy mint a hajunkat, a bőrünket, a fogainkat.

Méregtelenítő étel szinte minden bio zöldség és gyümölcs – nyersen, kicsavarva vagy párolva – alkalmas méregtelenítésre, főleg a szuperételek kategóriába tartozók (hüvelyesek, erdei gyümölcsök, káposztafélék stb ).

Néhány méregtelenítő recept segítségével kimondottan ízletes és laktató ételeket lehet készíteni! A méregtelenítő italok (juice-ok és gyógynövény teák) mellett azonban ne felejtsünk el naponta legalább 2L folyadékot inni!

Méregtelenítés - TIENS Biokalcium

Méregtelenítés - TIENS Biokalcium

A TIENS Magas tápértékű kalcium jótékony hatású a szervezetre, mivel erőteljesen lúgosító hatású és számos vitamin hozzáadásával a tápanyaghiányos szervezet napi szükségleteit tudjuk fedezni.

Biotermék forgalmazó cég: 
TIENS

Méregtelenítés - TIENS Chitosan

Méregtelenítés - TIENS Chitosan

A Chitosan kiüríti a szervezetből a mérgeket, így lehetővé teszi az ellenállóképesség erősítését, bevonja az érfalakat, és így a daganat áttétei nem tudnak szétszóródni az egész szervezetben.

Biotermék forgalmazó cég: 
TIENS

Méregtelenítés - TIENS Dupla cellulóz

Méregtelenítés - TIENS Dupla cellulóz

Már az elnevezése is azt sugallja, hogy ez kettős készítmény. Egyfelől tökéletes tisztító, másfelől jóllakottság érzetét kelti.

Biotermék forgalmazó cég: 
TIENS

Méregtelenítés - TIENS Tienshi tea keverék

Méregtelenítés - TIENS Tienshi tea keverék

Ennek a teának a sokoldalúsága hasznossá teszi azt a szervezet alapfolyamatainak harmonizációjában. Csökkenti, sőt, teljesen eltünteti a vérerek faláról a koleszterin lerakódásait. Normalizálja az epe kiválasztását, ami rendbe rakja az emésztést, és elősegíti a hasznos koleszterin alakulását.

Biobolt IV. kerület

Biobolt VI. kerület

Biobolt VII. kerület

Biobolt VIII. kerület

Biobolt IX. kerület

Biobolt XIX. kerület

Időjárás Budapesten

Böngésző optimalizált

Elérhetőségeink

Tóth Judit
Üzenetküldés

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136812/2018

Copyright © 2012 Bioboltbudapesten.hu * Minden jog fenntartva.
Biobolt, bio bolt, bioboltok, bio termék, biobolt Budapesten, biopiac, biobolt Budapest, bioboltok Budapest, bio webáruház, bioboltok Budapesten, bio bolt Budapest, biotermékek, bio webáruházak, bio élelmiszerek